Nově založená společnost Městské pivovary a.s., skupina řemeslných pivovarů, má za cíl obohatit českou pivovarnickou scénu. Tento projekt je výsledkem snah zkušeného týmu v čele s Martinem Pacovským, Miroslavem Haraštou, Martinem Melichárkem a Petrem Syřištěm. Naše společnost vznikla s jasnou vizí: spojit tradiční řemeslo s moderními technologiemi a inovacemi.

Pivo ze Znojma - Městské pivovary
Pivo ze Znojma – Městské pivovary

Naše portfolio zahrnuje pět pivovarů: Jarošovský pivovar, Znojemský městský pivovar, Pivovar Harry, Pivovar Chomout a Pivovar Oslavany. Každý z těchto pivovarů nese v sobě jedinečnou historii a tradici, kterou chceme zachovat, zatímco budeme rozšiřovat hranice toho, co je v pivovarnictví možné.

S naším zkušeným týmem jsme připraveni čelit výzvám a využívat příležitostí, které přicházejí s rozvojem pivovarského průmyslu. Naše strategie zahrnuje investice do moderních technologií a vybudování silných partnerství s místními komunitami. Věříme, že naše skupina řemeslných pivovarů bude hrát klíčovou roli ve zvýšení viditelnosti a ocenění českého pivovarnictví na domácí i mezinárodní úrovni.

Naše mise je jasná: chceme být katalyzátorem pozitivní změny v českém pivovarnictví, podporovat inovace a zároveň udržovat a oslavovat tradici, která činí české pivo tak výjimečným. S hlubokou vášní pro toto řemeslo a silným týmem odborníků jsme připraveni vést naši skupinu řemeslných pivovarů k úspěchu a pozitivně ovlivnit českou pivovarnickou scénu.

Významná část našeho úsilí je také zaměřena na rozvoj místních talentů a podporu udržitelných praxí ve výrobě piva. Naším cílem je vytvořit silnou komunitu odborníků, kteří budou spolupracovat na dosažení vynikající kvality piva, zatímco budou respektovat životní prostředí a místní komunity. Těšíme se na budoucnost plnou úspěchů a inovací, které přinese naše skupina řemeslných pivovarů, a s nadšením sdílíme tuto cestu s vámi.